Talo ja pihapiiri ovat avoinna vain tapahtumissa tai erikseen sovitusti

Lampaita saa käydä aidan takana rapsuttamassa ja vihreillä kasveilla (esim. voikukka, putket, maitohorsma) ruokkimassa myös muulloin.


 

MLL:n tapahtuma Tähtirannassa 4.7.2014

LÖYTÖRETKIPÄIVÄT

Jo 19. kertaa Kangasalla ja Tähtirannassa olevat Löytöretkipäivät ovat 30.6.-7.7.2019. Koko Löytöretkipäivien ohjelma löytyty täältä: http://lastenloytoretki.fi/

TÄHTIRANNAN TAPAHTUMAT:

Koukkukuja 4, Ranta-Koivisto, 36200 Kangasala

ma 1.7. klo 18–20 | ti 2.7. klo 18–20 | la 6.7. klo 10–13

Monenlaista perinteistä puuhaa ja lystiä koko perheelle. Pihapiirissä asustelee myös lampaita, kaneja, kanoja ja minipossut Pampula ja Vilma. Sopii kaikenikäisille. Vapaa pääsy, vesipajatso ja puffetti. 

LISÄKSI MLL:N KANGASALAN YHDISTYKSEN TAPAHTUMA

Jos sun lysti on
ke 3.7. klo 18–20

MLL:n Kangasalan yhdistys kutsuu kaikenikäisiä mukaan perinteisiin pihapuuhiin Tähtirantaan. Luvassa lystiä leikkiä ja musisointia, askartelua ja eläinten rapsuttelua. Keppihepparadalle voit ottaa mukaan oman keppihevosen. Mehukestit grillituvalla tarjoaa MLL. Vapaa pääsy. 

* * *

RYHMIEN VIERAILUT 

Koulu-, päiväkoti-, kerho- ja vammaisryhmillä on mahdollisuus vierailla Tähtirannassa. Vierailuista tulee sopia Tähtirannan emännän kanssa: Marketta Nieminen p. 050 538 6662, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

* * *

SYNTTÄRIT

Tähtirannan pihapiiri leikkipaikkoineen ja eläimineen sekä grilllitupa sopivat hyvin lasten synttäreiden pitopaikaksi. Ota yhteyttä, niin sovitaan teille sopivin aika, mahdolliset tarjoilut ja ohjelmat.

* * *

TÄHTIRANNAN LAMMAS-KOIRA-AITAUS

Tähtirannan lampaat laiduntavat kesällä viereistä kunnan hoitamatonta puistoaluetta. Aikoina jolloin lampaat eivät ole aitauksessa (lampaat sisällä tai riukuaita-aidassaan eläinsuojan vieressä), käytännössä talvella, keväällä ja muina aikoina iltaisin, saa aitauksessa juoksuttaa koiria omalla vastuulla. Portti Koukkukujan päässä.

* * *

GEOKÄTKÖ

Tähtirannan lähellä on geokätkö Tähtirannan lammassilta. Kätkön voi löytää myös ilman gps-laitetta kartan avulla.

 
* * *

TÄHTIRANNAN JÄTTISAIPPUAKUPLAT

Saippuakuplat

Löytöretkipäivillä suosittuna ohjelmana on isojen saippuakuplien tekeminen.

Tähtirannan saippuakuplaohje
n. ½ dl tapettiliisterijauhetta
4l vettä
vajaa 1l Fairy-astianpesunestettä
- sekoita liisteri hyvin tasaiseksi
- lisää Fairy ja liuos on valmis käyttöön
- liuos säilyy hyvänä pitkään suljetussa astiassa, jopa vuosia